تاریخچه ریمل
تاریخچه ریمل
امروزه خرید ریمل باکیفیت دغدغهٔ تمام خانوم های خوشسلیقه است. چیزی که راجب تاریخچه ریمل میتوان گفت ریمل یکی از قدیمیترین لوازمآرایشی شناختهشده است. که قدمت آن به ۴۰۰۰ قبل از میلاد بازمیگردد، بسیار جالب است قبل از استفاده از هر وسیلهای تاریخچه آن را بدانیم.
تاریخچه ریمل و مصریان باستان
مصریان باستان معتقد بودند برای رهایی از شر ارواح بد باید چشمان خود را آرایش کنند، برای انجام این کار آنها محلولی از مخلوط کردن مواد گیاهی یا حیوانی با دوده و یا زغال میساختند و از آن برای کشیدن خطوط اطراف چشم استفاده میکردند.
ریمل سازها
اگر بخواهیم از تاریخچه ریمل بگوییم، تا سال ۱۸۳۰ تغییر ویژهای در ریمل به وجود نیامد و همواره در این بخش تاریخچه ریمل، ایم محصولات هنوز دستساز بودند. تا اینکه یک عطر ساز فرانسوی به نام “یو جین ریمل” برای اولین بار محصولی به بازار معرفی کرد که مخلوطی از دوده زغال و وازلین بود و به نام خودش “ریمل” را روی آن گذاشت. این محصول که امروزه بدون در نظر گرفتن برند ماسکارا نامیده میشود در آن زمان بهصورت گسترده در اروپا مورد استقبال قرار گرفت بهطوریکه حتی امروزه در بسیاری از زبانها بهجای ماسکارا (mascara) از واژه “ریمل” استفاده میشود.
ماسکاراهای امروزی
درباره تاریخچه ریمل میتوان گفت از سوی دیگر در قاره آمریکا، در سال ۱۹۱۷ یک شیمیدان جوان با الهام از محصول دستساز خواهر خود “میبل” محصول جدیدی اختراع و به بازار عرضه کرد که بهافتخار او “میبلین” نامگذاری شد. اولین ماسکارا های کارخانه “میبلین” حاوی ترکیبات جامدی شبیه کیک قالبی بود و برای اولین بار برسی کوچک را برای استفاده راحتتر در جعبه آن قرار داده شد. پسازآن برای راحتی استفاده ماسکارا تلاشهای بسیاری صورت گرفت تا اینکه در سال ۱۹۵۸، شرکت اون (Avon) برای اولین بار، مایع ریمل را درون تیوپ ریخت و برس کوچکی برای استفاده راحت اختراع کرد. این طراحی که هم چنان استفاده میشود، نقطه عطفی در تاریخچه ماسکارا است و ویژگی آن همان میله شیارداری است که میتواند بین مژهها برای داشتن کارایی بیشتر حرکت داشته باشد و رضایت افراد را برانگیخته کند.
ترکیبات ریمل بهطورمعمول شامل یک رنگدانه کربن سیاه یا اکسید آهن برای تیرگی مژهها است. یک پلیمر که مژهها را میپوشاند، نگهدارنده و مومهای ضخیم کننده یا روغنهایی مانند لانولین، روغن معدنی، پارافین، بنزین، روغن کرچک، موم کارناوبا و موم شمعدان مواد تشکیلدهنده دیگر هستند.
در انتخاب ریمل دو انتخاب اساسی وجود دارد: فرمولهای فاقد آب، یا امولسیون آب و روغن. فرمولهای بدون آب تمایل به ضد آب بودن دارند و کمتر لکهدار یا پوستهپوسته میشوند. اما پاک کردن آنها دشوار است. استفاده از ریملهایی که دارای امولسیون آب و روغن هستند در مژهها راحتتر است اما ممکن است پوستهپوسته و یا لک شود.
در هنگام خرید ریمل حتماً به آن چیزی که بیشترین خواسته شما از ریمل هست توجه کنید زیرا ریملها هرچه تخصصیتر خریداری شوند بیشتر کارایی دارند، بهخصوص که امروزه حتی براش ها هم با توجه به کارایی ریمل تولید میشوند و هر یک از براش ها شکل و ویژگی خاص خود را دارد.
سخن آخر
همانطور که میدانید امروزه با مراجعه به فروشگاهها با طیف ماسکارا ها روبهرو میشویم که هرکدام کارایی مخصوصی دارد و هر یک از افراد با توجه به نیاز شخصی میتوانند انواع ریمل بلند کننده ، ریمل حجم دهنده، ریمل ضد آب را خریداری کنند. در هنگام خرید حتماً از اصل بودن محصولی که میخرید مطمئن باشید، زیرا محصولات آرایشی فیک ضررهای غیرقابل جبرانی را به پوست شما میزنند، ما به شما فروشگاه اینترنتی مدیاژ را پیشنهاد میکنیم.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ